StatCounter

woensdag 5 maart 2014

JdH Support b.v.

U gaat toch ook stemmen?
En als u dat doet dan geeft u uw vertrouwen aan één van de kandidaten op de kieslijst.

U geeft uw vertrouwen en daarmee het stuur uit handen want als u uw stem heeft uitgebracht heeft u geen enkele mogelijkheid meer om te "corrigeren".
Raadsleden op hun beurt stemmen in de gemeenteraad zonder “last”. Met andere woorden:
ze kunnen doen zoals hun dat goed toe dunkt zonder dat men verantwoording daarover behoeft af te leggen.

En als u heeft gestemd dan zijn de rollen ineens omgedraaid. Niet langer dient het bestuur van onze gemeente de mensen, maar dienen de mensen het bestuur. Soms is er zelfs sprake van complete afhankelijkheid op velerlei beleidsterreinen. Ook op het gebied van zorg en welzijn.

Stemmen is dus ook weten op wie men stemt.
Kunt u er bijvoorbeeld op vertrouwen dat de verkiezingskreten van de Haas en Wiarda / Gemeentebelangen worden waargemaakt? Wat is er van de verkiezingsbeloften van 4 jaar geleden van de Haas en Wiarda / Gemeentebelangen in de vorige raadsperiode eigenlijk terechtgekomen?
Als u het weet mag u het zeggen. Wel weet ik uit eigen ervaring dat Jelle de Haas dissidenten niet duld. Moeders wil is wet nietwaar? En dus worden in voorkomende gevallen andersdenkenden “kaltgesteld”. Dat heeft bij Gemeentebelangen voor een hoop gedoe gezorgd. Ik denk zelfs dat Wilders (PVV) mogelijk zijn werkwijze in het omgaan met meningsverschillen van De Haas heeft afgekeken.

Dat ging allemaal goed totdat het toenmalige bestuur van Gemeentebelangen de dominantie van De Haas en Wiarda niet langer duldde. Zij vond: niet de Haas de Baas maar het bestuur van de vereniging. Voor De Haas restte toen slechts het hazenpad.... 
Een volgend bestuur zag zonder antecedenten- en integriteitsonderzoek in De Haas & Wiarda de Verlosser.  Dat zegt ook iets over de integriteit van het huidige bestuur van Gemeentebelangen.

En dus luidt de conclusie, dat Jelle de Haas de afgelopen 4 jaar slechts zijn eigen belang heeft gediend. De graaierij uit het fractiebudget van Gemeentebelangen door De Haas (en Wiarda) is daarvan een sprekend voorbeeld. Een vos verliest wel zijn haren en een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Geniet Jelle de Haas uw vertrouwen? Dan is een stem op hem vanzelfsprekend.
Let wel: u krijgt garantie tot aan de drempel! Daarna rest alleen geleuter.

Maar weet wel waarop u stemt: u stemt feitelijk op JdH Support B.V. en daarmee bent u meteen sponsor van De Haas & Wiarda.

Wordt vervolgd